Объявление: Любовний приворот у Львові. Послуги відьми.
  • Домой Домой
  • Разместить объявление Разместить объявление
  • Регион:
    Все регионы [Поменять]
Домой >> Украина >> Львовская область >> Львов >> Требуются - полный день >> Разное

Любовний приворот у Львові. Послуги відьми.

Любовний приворот у Львові. Послуги відьми у Львові. Знахарка у Львові. Екстрасенс у Львові. Чорний маг у Львові. Зняти чаклунство. Зняти порчу у Львові. Зняття родового прокляття у Львові. Залучити багатого нареченого у Львові. Обряд на багатство у Львові. Послуги таролога у Львові.

Чи хочете ви змінити своє життя на краще? Чи хочете ви, щоб ваші бажання стали реальністю, а мрії - матеріальними? Приворожити чи розбагатіти? Зняти чи навести? Відняти чи знайти? За допомогою чаклунства багато проблем можуть бути вирішені.

Таяна - відьма, яка пропонує ефективну допомогу. Вона здатна проводити обряди та ритуали будь-якої складності. Володіючи практичними знаннями в білій і чорній магії, Таяна працює особисто і на відстані. Вона підбирає кожен обряд індивідуально, враховуючи унікальність кожної ситуації. Таяна працює до тих пір, поки не досягнете бажаного результату.

Послуги Таяни включають:
-Різні види ворожінь (таро, дзеркала, свічки, кавова гуща)
-Зняття магічних впливів: пристріту, кармічних вузлів, підселення сутності, могильного псування, циганського псування, смертельного псування, прокляття.
-Встановлення захисту: на чотирьох стихіях, від потойбічних сил і підселення сутностей, від енергетичного вампіризму, від крадіжки, від лих і нещасть
-Остуди, відвороти, відсушки.
-Привороти, присушки, маячки (привабливості, пристрасності, любові).
-Обряди на повернення боргів.
-Обряд на знаходження багатого майбутнього чоловіка.
-Обряд на досягнення задуманого.
-Приворот на збільшення клієнтури.
-Захист бізнесу від негативу.
-Обряд для продажу, торгу.
-Обряд на удачу в справах.
-Обряд удачі на угодах.
-Захист бізнесу від пристріту й псування.

Якщо вам потрібна допомога, не відкладайте і не погіршуйте ситуацію. Зателефонуйте просто зараз за номером +38 098 552 75 55 або напишіть на Viber. Таяна готова допомогти вам змінити ваше життя на краще.

Регион: Львов
Телефон: +380985527555, +380985527555

 Приложенные картинки 
Объявление но. 590492
Срок объявления:
от 10 апр 2024, 14:07
до 10 апр 2025, 14:07
Всего просмотров: 14
Пометить объявление как:
, , ,

Правовая оговорка: Администрация не несет ответственность за стиль и содержание объявлений. Если предложение, содержащееся в объявлении, нарушает законы РФ, международные законы, либо моральные, этические или общественные нормы, мы просим Вас сообщить нам об этом воспользовавшись ссылкой "Сообщить о нарушении" которая находится в правой колонке на странице объявления.

Связаться с администрацией сайта